El projecte avança…

Un cop hem enllestit l’estructura del projecte el que pretenem en aquests moments és portar-lo a terme físicament. Actualment tenim la seu de l’associació Filo-s 1572 en un assolellat despatx al centre de Girona, a les instal·lacions de Coespai (una empresa de coworking). El següent pas, doncs, serà iniciar la recerca d’un local apte per a les activitats de l’Associació, sense oblidar la part més bàsica: l’obligatori finançament.

En aquest apartat del web, volem fer públic tot el procés i anar mostrant si les nostres perspectives i esperances poden coincidir amb la realitat, sense oblidar que aquest espai -“El projecte avança”- l’hem reservat a l’optimisme.

De moment…

Hem aconseguit completar tot el procés de constitució. Ara ja podem actuar d’una manera oficial i en conseqüència legal. I com que ara ja podem treballar, estem començant la preparació de les primeres jornades. Aquestes jornades es titularan: “Per a què volem la filosofia en l’actualitat” i alhora serviran de presentació de tot el nostre projecte. La intenció és defensar la filosofia com una eina molt útil a l’hora d’encarar la relació que tenim amb el món.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s